OMSCHRIJVING

Uitleg in vijf pagina’s; [01] [02] [03] [04] [05] ©                                                                                                               [⊲⊲] [02] [⊳⊳]

Definitief Ontwerp in perspectief

De bedoeling was het woonhuis aan de achterzijde te vergroten. Daarvoor is deze uitbreiding gemaakt. Eerst in schets, dan in definitieve tekeningen en vervolgens gebouwd.
De uitbouw die al bij het woonhuis hoorde, is hierin opgenomen. Die bevatte, omdat een oud huis betreft, enige natte ruimten.
De uitbreiding is daarop voortgebouwd. De keuken die ook deels in de oude aanbouw zat, werd hierdoor groter. Het balkon, op de keuken, sluit aan op het vloerniveau van de verdieping. Waardoor je gemakkelijk van overloop naar het balkon, kan doorlopen.
De ramen van de keuken, en de tuinzijde van het balkon zijn op het zuiden gericht. De uitbreiding is gebouwd zoals het huis ook is gebouwd. De muren zijn opgetrokken uit dik metselwerk waarop naderhand stucwerk is aangebracht.